Наем оф.№ 015776

 • Тип: Апартамент, Тристаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 65 кв.м.
280 €

Наем оф.№ 011267

 • Тип: Апартамент, Двустаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 75 кв.м.
300 €

Наем оф.№ 015111

 • Тип: Бизнес имот, Заведение
 • Район: Център
 • Квадратура: 920 кв.м.
7 670 €

Наем оф.№ 016023

 • Тип: Апартамент, Тристаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 68 кв.м.
360 €

Наем оф.№ 016253

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Суперцентър
 • Квадратура: 80 кв.м.
400 €

Наем оф.№ 015876

 • Тип: Апартамент, Тристаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 125 кв.м.
460 €

Наем оф.№ 015161

 • Тип: Апартамент, Двустаен
 • Район: Кършияка
 • Квадратура: 80 кв.м.
390 €

Наем оф.№ 015494

 • Тип: Апартамент, Тристаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 80 кв.м.
330 €

Наем оф.№ 016069

 • Тип: Апартамент, Тристаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 100 кв.м.
450 €

Наем оф.№ 016070

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Център
 • Квадратура: 30 кв.м.
133 €

Наем оф.№ 015903

 • Тип: Апартамент, Тристаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 82 кв.м.
350 €

Наем оф.№ 011585

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Северна инд. зона
 • Квадратура: 70 кв.м.
340 €

Наем оф.№ 014520

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Коматево
 • Квадратура: 326 кв.м.
978 €

Наем оф.№ 016165

 • Тип: Апартамент, Боксониера
 • Район: Център
 • Квадратура: 55 кв.м.
300 €

Наем оф.№ 015163

 • Тип: Апартамент, Многостаен
 • Район: Кършияка
 • Квадратура: 145 кв.м.
780 €

Наем оф.№ 011566

 • Тип: Апартамент, Двустаен
 • Район: Център
 • Квадратура: 62 кв.м.
320 €

Наем оф.№ 011587

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Северна инд. зона
 • Квадратура: 60 кв.м.
340 €

Наем оф.№ 011588

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Северна инд. зона
 • Квадратура: 25 кв.м.
165 €

Наем оф.№ 011589

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Северна инд. зона
 • Квадратура: 45 кв.м.
245 €

Наем оф.№ 011597

 • Тип: Бизнес имот, Офис
 • Район: Северна инд. зона
 • Квадратура: 15 кв.м.
174 €