Продажба / Къща / Самостоятелна къща

Оферта Номер: 011604

Силвана Тодорова

ОЩЕ ОФЕРТИ ОТ ТОЗИ КОНСУЛТАНТ
Цена: 240 000 € Цена на кв.м.: 470 €
Допълнителна информация
Местоположение: Остромила
Квадратура: 506 m2
Имотът е: Къща, Самостоятелна къща, Тухла
Изложение: Изток, Запад
Екстри: Плоча, Двор, Нова, Лукс, Вода, Ток, Вътрешен санитарен възел, Ограда, Канализация, Възможност за кредит
Описание на офертата

Предлагаме на Вашето внимание луксозен жилищен комплекс от затворен тип, състоящ се от 36 индивидуални къщи, всяка от които разполага с дневна с кухня, трапезария и място за отдих и почивка - 94кв.м., библиотека, склад, баня с тоалетна на първи етаж, собствена веранда, двор и 4 бр. паркоместа. На втори етаж - 2 спални със собствени санитарни възли и излаз на самосточтелна тераса, още 2 спални също с тераси, отделни 2 бани с тоалетни, трети етаж е възможно разпределение по желание на клиента. Към всяка къща има прилежащо избено помещение с площ от 110кв.м.

Разположен върху терен с площ от 10дка. в кв. Остромила, комплексът съчетава спокойствието и уюта на извънградска къща с функционалността и комуникативността на градски апартамент. С много внимание към детайла са проектирани четирите типа къщи, които впечатляват със съвременната си визия, умело съчетани в последователни модули.

Предлага се приятна и спокойна атмосфера, модерен дизайн и архитектура на водещи архитекти – RT Consult ltd. – Архитектурна компания №1 на България за 2016г. За живущите в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка от високо-квалифицирани специалисти, както и следните удобства: 24ч. жива охрана и денонощно видеонаблюдение на комплекса и прилежащaтa му територия; Почистване и поддръжка на общи части, алеи и улици; Изградена паркова среда с обширни зелени площи и пешеходни алеи; Частен парк с детска площадка; Най-високо качество на използваните строителни материaли с гаранционна поддръжка на сградите и системите в тях.

Технически характеристики и комуникации на комплекса: Газификация – свързаност към газопроводната мрежа на СИТИГАЗ и изграден газопровод до всяка къща; Собствена електропреносна мрежа до трафопост с мощност 500kW; Водозахранване; Канализация; Отводняване на дъждовните води; Вътрешноквартален павиран път и пешеходни алеи до всеки жилищен модул; Оптично окабеляване за контрол на достъпа и видеонаблюдението на комплекса; Осветление и озеленявне на общите части на комплекса; Ограда по външен контур на терeна; Собствено КПП с бариера и прилежащи помещения за охрана.

Може да бъде кредитиран от:
УниКредит Булбанк Банка ДСК Пощенска банка Експресбанк