Продажба / Къща / Самостоятелна къща

Оферта Номер: 011603

Силвана Тодорова

ОЩЕ ОФЕРТИ ОТ ТОЗИ КОНСУЛТАНТ
Цена: 165 000 € Цена на кв.м.: 590 €
Допълнителна информация
Местоположение: Остромила
Квадратура: 279 m2
Имотът е: Къща, Самостоятелна къща, Тухла
Изложение: Изток, Запад
Екстри: Плоча, Двор, Нова, Лукс, Вода, Ток, Вътрешен санитарен възел, Ограда, Канализация, Възможност за кредит
Описание на офертата

САМОСТОЯТЕЛНА КЪЩА С 4 СПАЛНИ по 20кв.м.. Предлагаме на Вашето внимание луксозен жилищен комплекс от затворен тип С АКТ 16, състоящ се от 36 индивидуални къщи. Всяка къща разполага с дневна с кухня и трапезария, и баня с тоалетна на първи етаж, собствена веранда, двор и 2 бр. паркоместа. На втори етаж - родителска спалня със собствен санитарен възел и излаз на тераса, спалня, баня с тоалетна и още една тераса. На трети етаж 2 спални с баня с тоалетна. Към всяка къща има прилежащо избено помещение с площ от 55кв.м.

Разположен върху терен с площ от 10дка. в кв. Остромила, комплексът съчетава спокойствието и уюта на извънградска къща с функционалността и комуникативността на градски апартамент. С много внимание към детайла са проектирани четирите типа къщи, които впечатляват със съвременната си визия, умело съчетани в последователни модули.

Предлага се приятна и спокойна атмосфера, модерен дизайн и архитектура на водещи архитекти – RT Consult ltd. – Архитектурна компания №1 на България за 2016г. За живущите в комплекса ще бъде осигурено професионално управление и поддръжка от високо-квалифицирани специалисти, както и следните удобства: 24ч. жива охрана и денонощно видеонаблюдение на комплекса и прилежащaтa му територия; Почистване и поддръжка на общи части, алеи и улици; Изградена паркова среда с обширни зелени площи и пешеходни алеи; Частен парк с детска площадка; Най-високо качество на използваните строителни материaли с гаранционна поддръжка на сградите и системите в тях.

Технически характеристики и комуникации на комплекса: Газификация – свързаност към газопроводната мрежа на СИТИГАЗ и изграден газопровод до всяка къща; Собствена електропреносна мрежа до трафопост с мощност 500kW; Водозахранване; Канализация; Отводняване на дъждовните води; Вътрешноквартален павиран път и пешеходни алеи до всеки жилищен модул; Оптично окабеляване за контрол на достъпа и видеонаблюдението на комплекса; Осветление и озеленявне на общите части на комплекса; Ограда по външен контур на терeна; Собствено КПП с бариера и прилежащи помещения за охрана.

Може да бъде кредитиран от:
УниКредит Булбанк Банка ДСК Пощенска банка Експресбанк